Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mestan Yayman AK Parti’den Muğla aday adaylığını açıkladı

Muğla'da altı yıl vali yardımcısı olarak görev yapan Mestan Yayman, AK Parti’den Muğla büyükşehir belediye başkan aday adaylığını açıkladı. Parti il binası önünde kalabalık bir topluluk önünde açıklama yapan Yayman, göreve geldiklerinde...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 17:41
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 17:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mestan Yayman AK Parti’den Muğla aday adaylığını açıkladı
Muğla'da altı yıl vali yardımcısı olarak görev yapan Mestan Yayman, AK Parti’den Muğla büyükşehir belediye başkan aday adaylığını açıkladı. Parti il binası önünde kalabalık bir topluluk önünde açıklama yapan Yayman, göreve geldiklerinde 850 bin nüfuslu Muğla'nın altyapısını bir senede bitireceklerini söyledi.

Yayman, "Ben bu ülke sevdalısı, ülkemizi Atatürk'ün gösterdiği çağdaş medeniyet düzeyine, hattâ onun bir adım daha ötesine taşımak için Sayın Başbakanımız ve ekibine Muğla'dan katkı sağlayabilmek için büyükşehire aday adayı oldum. Hepinizin takdir edeceği gibi son beş yılda Muğlamız'ı karış karış gezdim. Hiç kimseye ayrıcalık yapmadan, gece gündüz demeden elimden ne gelirse yapmaya çalıştım. Muğla'nın en önemli sorunlarından biri imar sorunudur. Başkan olduğumuzda en kısa sürede bu sorun çözülecektir." dedi. Büyükşehir belediye başkanı olması durumunda 10 bin kişiye iş imkanı sunacağını söyleyen Mestan Yayman, "Göreve gelir gelmez ilk işim, Muğlamız'a bir gemi imalat organize sanayi bölgesi kurarak, burada 10 bin kişiye iş imkanı sağlamak olacak. Dokuz aydır köy köy, belde belde gezerek büyükşehirin insanlara sağladığı faydaları anlattım. Ben aday olsam da olmasam da seçim gününe kadar çalışmaya devam edeceğim. 30 Mart'ı 31 Mart'a bağlayan gecenin bayramında buluşmak dileğiyle." şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.