Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Meslek lisesi öğrencilerine yangın eğitimi

Ereğli İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş, "Sadece şehir merkezine değil belde ve köyler dahil yaklaşık 200 bin nüfusa hizmet veriyoruz." dedi. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’ne (BEÜ) bağlı Ereğli Meslek Yüksek Okulu'nda (EMYO)...

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2014 17:33
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2014 17:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Meslek lisesi öğrencilerine yangın eğitimi
Ereğli İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş, "Sadece şehir merkezine değil belde ve köyler dahil yaklaşık 200 bin nüfusa hizmet veriyoruz." dedi.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’ne (BEÜ) bağlı Ereğli Meslek Yüksek Okulu'nda (EMYO) İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş tarafından 'Yangınlara Karşı Korunma ve Yangınlara Müdahale' konulu konferans düzenlendi. Konferansa konuşmacı olarak katılan Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş, konferansa katılan öğrencilere ve okul idaresine yangın konusunda bilgilendirdi. Slayt eşliğinde yangın ve tedbirlerini anlatan Muhammet Ali Ateş, zaman zaman vatandaşlara da çıkabilecek olası yangınların önüne nasıl geçecekleri ve yangın başladığında yapmaları gerekenler hakkında bilgilendirmeler yaptıklarını ifade etti.

Muhammet Ali Ateş, "Ülkemizde biliyorsunuz sürekli yangın, deprem, çığ ve kaya düşmesi, heyelan gibi doğal afetlerle karşı karşıya kalıyoruz. Maden ocaklarında yaşanan kazalar ve geçtiğimiz gün Ereğli’de yaşanan karbonmonoksitten zehirlenmeler gibi. İlkokul ve ortaokuldan başlayıp, lise ve yükseköğretime kadar yangın, doğal afet ve hayatta kalma gibi konularda eğitimler verilmeli. İlçemiz genelinde, belde ve köylerimiz dahil yaklaşık 200 bin kişiye eğitimler vermeye başladık. Verdiğimiz bu eğitimler sayesinde gerçekten yüzde 70 bir başarıya ulaşmış olduk”. dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.