Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mersin'de yatırımlarını anlattı

Turkcell Superonline Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ceyhun Özata, Mersin’de düzenlediği basın toplantısında şehre yaptıkları yatırımlardan bahsetti. Bugüne kadar Türkiye genelinde 2,5 milyar TL, Mersin’de ise 80 milyon...

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2015 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2015 16:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mersin'de yatırımlarını anlattı
Turkcell Superonline Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ceyhun Özata, Mersin’de düzenlediği basın toplantısında şehre yaptıkları yatırımlardan bahsetti. Bugüne kadar Türkiye genelinde 2,5 milyar TL, Mersin’de ise 80 milyon TL’ye yakın yatırıma imza attıklarını ifade eden Özata, şu bilgileri verdi:

"Mersin’de şimdiye 745 kilometrelik fiber ağ kurduk ve 120 bine yakın ev ve işyerinin kapısına kadar 1000 Mbps hızında internet hizmeti götürdük. Yaklaşık 40 bin fiber internet müşterisine ulaştık. Şehirdeki fiber kullanıcılarının aylık ortalama veri tüketimi 46 GB, ortalama hızı ise 26 Mbps. Halihazırda Kuzey Mezitli, Güney Mezitli, Yenişehir ve Limonluk’taki cadde ve sokaklarda fiber internet hizmeti sunuyoruz. Ayrıca Mersin’de 27 bin ses müşterisine hizmet veriyoruz. Kısa süre önce tanıtımını gerçekleştirdiğimiz Turkcell TV Plus kutusu da 70 bin evde yerini aldı."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.