Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mersin'de belediye otobüsleri bayramda ücretsiz

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, arefe günü de dahil Kurban Bayramı tatili boyunca belediyeye ait otobüslerin bütün hatlarda ücretsiz yolcu taşıyacağını belirtti.Toplu taşıma araçlarının bütün hatlarda ücretsiz...

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2014 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2014 14:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mersin'de belediye otobüsleri bayramda ücretsiz
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, arefe günü de dahil Kurban Bayramı tatili boyunca belediyeye ait otobüslerin bütün hatlarda ücretsiz yolcu taşıyacağını belirtti.
Toplu taşıma araçlarının bütün hatlarda ücretsiz yolcu taşımaya, arefe günü başlayacaklarını ve bayramın son günü gece 24’e kadar devam edeceklerini kaydeden Başkan Kocamaz, ayrıca Kurban Bayramı boyunca vatandaşların huzurlu ve rahat bir tatil geçirebilmeleri için tüm önlemleri aldıklarını ifade etti.

    Kurban Bayramı tatili süresince Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İtfaiye Teşkilatı, Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MESKİ), Otogar Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Fen İşleri Daire Başkanlığı, Otobüs Müdürlüğü ve Mezarlık Müdürlüğü gibi birimlerde her türlü önlemin alındığını ve hazırlığın yapıldığını belirten Başkan Kocamaz, Mersin halkının huzurlu ve rahat bir bayram tatili geçirmesi için bu birimlerin nöbetçi ekipler aracılığı ile 24 saat görev başında olacaklarını kaydetti.

    Başkan Kocamaz, Kurban Bayramı tatili süresince de Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı tüm toplu taşıma araçlarının bütün hatlarda arefe günü sabah 6’dan, bayramın son günü gece 24’e kadar 5 gün boyunca ücretsiz çalışacaklarını ifade etti. Başkan Kocamaz ayrıca bayram süresince mezarlık içerisinde yaşlı ve hasta ziyaretçiler için ücretsiz servis araçlarının hizmet görmeye devam edeceğini sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.