Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mersin Büyükşehir'den mağdur ailelere yardım

Mersin Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz ay Akdeniz ilçesinde iki katlı evleri çöken ve Mezitli’de elektrik kontağından çıkan yangında evleri yanan iki aileye sahip çıktı. Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın talimatı...

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2015 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2015 12:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mersin Büyükşehir'den mağdur ailelere yardım
Mersin Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz ay Akdeniz ilçesinde iki katlı evleri çöken ve Mezitli’de elektrik kontağından çıkan yangında evleri yanan iki aileye sahip çıktı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın talimatı ile Sosyal Hizmetler Dairesi tarafından iki katlı evlerinin yıkılması ve elektrik kontağından çıkan yangında evinin tamamen küle dönmesi ile evsiz kalan ailelerin ihtiyaçlarının tespit edilerek, iki aileye eşya yardımı yapıldı. Yıkılan evlerinden geriye enkazı kalan aileye, ocak, buzdolabı, çamaşır makinesi ve giyim eşyası yardımı yapıldı.

İki katlı evlerinin büyük bir gürültüyle çökmesi sonucunda evsiz kalan Mehmet Ziynetler ve ailesini yeni çıktıkları kiralık evlerinde ziyaret eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Veysel Gölge, geçmiş olsun dileklerini ileterek eşyalarını teslim etti.

Mezitli’de elektrik kontağından çıkan yangında ise tüm eşyaları yanan ve kirada oturduğu evi kullanılamaz hale gelen Dilek Sal’a da Büyükşehir Belediyesi yardım eli uzattı. Daire Başkanı Gölge, evi ve eşyaları yangında küle dönen Dilek Sal’ı da ziyaret ederek ihtiyaçları doğrultusunda 2 adet çekyat, çamaşır makinesi, battaniye yardımında bulundu.

Her iki aile de zor günlerinde yanlarında olan Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a maddi ve manevi destekleri için teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.