Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mermutluoğlu: CHP insanca yaşanacak bir gelir dağılımı vaat ediyor

CHP Diyarbakır milletvekili adayı Avukat Gündoğan Mermutluoğlu köy ve mahalleleri gezerek seçim çalışmalarını sürdürüyor. Mermutluoğlu, CHP’nin insanca yaşanacak bir gelir dağılımı vaat ettiğini belirti. Vatandaşların yaşadıkları...

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2015 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2015 11:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mermutluoğlu: CHP insanca yaşanacak bir gelir dağılımı vaat ediyor
CHP Diyarbakır milletvekili adayı Avukat Gündoğan Mermutluoğlu köy ve mahalleleri gezerek seçim çalışmalarını sürdürüyor. Mermutluoğlu, CHP’nin insanca yaşanacak bir gelir dağılımı vaat ettiğini belirti.

Vatandaşların yaşadıkları sıkıntılardan kurtaracak çözümlerin kendilerinde olduğunu ifade eden Mermutluoğlu, “Köylüye 100 bin liralık faizsiz kredi, emekliye 2 maaş ikramiye, geliri olmayan ailelere 720 lira gelir, asgari ücreti vergi dışı bırakıp, en az bin 500 lira yapacak projelerle sizin yaşam standardınızı yükselteceğiz. CHP insanca yaşanacak bir gelir dağılımı öneriyor.” dedi.

Ziyaretlerde partisinin politikalarını da anlatan milletvekili adayı Mermutluoğlu, “Parti programlarının Türkiye Cumhuriyetinin en önemli gerçekçi, objektif, kaynağı ve dayanağı güçlü olan devrim niteliğinde bir parti politikası olduğunu” söyledi.

Mermutluoğlu, CHP iktidarının gümbür gümbür geldiğini söyleyerek, “AKP panik içinde. CHP ile beraber gençliğin gücüyle bu haramilerin iktidarına son vereceğiz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.