Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Menteşe çiçeklerle bezendi

Muğla'nın Menteşe Belediyesi, şehir merkezindeki park, bahçe, yeşil alanlar ve refüjleri çiçeklerle bezendi. Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, ilçenin mevsimlik çiçeklerle çok daha güzel bir görüntüye kavuştuğunu söyledi.Başkan Gümüş,...

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2015 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2015 15:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Menteşe çiçeklerle bezendi
Muğla'nın Menteşe Belediyesi, şehir merkezindeki park, bahçe, yeşil alanlar ve refüjleri çiçeklerle bezendi. Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, ilçenin mevsimlik çiçeklerle çok daha güzel bir görüntüye kavuştuğunu söyledi.

Başkan Gümüş, yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz aylarda kentin çeşitli noktalarına dikilen lalelerimiz büyük beğeni toplamıştı. Bu anlamda kent merkezindeki park, bahçe, yeşil alan, meydan ve refüjlere şimdi de mevsimlik çiçeklerimizden ateş ve kadifeler dikiliyor. Bu çiçeklerimizin de vatandaşlarımızın büyük ilgisini göreceğine inanıyorum. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz'e bağlı ekiplerimiz, mevsimlik çiçek dikimlerimizin yanısıra park, bahçe ve kaldırım kenarındaki ağaçların bakımlarını ve peyzaj çalışmalarını da gerçekleştiriyor. Türkiye ortalaması üzerinde bir yeşil alana sahip ilçemizi daha yeşil bir kent yapmak için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.