Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Medcem Silifke Belediyespor, yeni sezon çalışmalarına başladı

Mersin Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan Medcem Silifke Belediyespor, 2015-2016 sezonu hazırlıklarına, Becili mevkiinde bulunan Silifke Belediyespor tesislerinde başladı.25 kişilik futbol takımında, 2015-2016 sezonu hazırlıklarına eski...

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2015 09:22
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2015 09:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Medcem Silifke Belediyespor, yeni sezon çalışmalarına başladı
Mersin Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan Medcem Silifke Belediyespor, 2015-2016 sezonu hazırlıklarına, Becili mevkiinde bulunan Silifke Belediyespor tesislerinde başladı.

25 kişilik futbol takımında, 2015-2016 sezonu hazırlıklarına eski ve yeni oyuncuların katılımıyla Silifke Belediyespor Tesislerinde çalışmalarına başladı.

Medcem Silifke Belediyespor Teknik heyeti ve futbolcuların yaptığı idmanda, sezonun ilk çalışmasını Silifke Belediye Başkanı ve Medcem Silifke Belediyespor Onursal Başkanı Mustafa Turgut, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kafes, Medcem Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Özer, Medcem Silifke Belediyespor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Murat Araycı, Medcem Silifke Belediyespor Yönetim Kurulu üyeleri ve taraftarlar eşlik etti.

Silifke Belediye Başkanı ve Medcem Silifke Belediyespor Onursal Başkanı Mustafa Turgut “Silifke’de spora ve sporcuya gereken önemin verilmesini sağlayacağız. Çekirdekten yetişen sporcularımızı ileri ki yıllarda başarılı takımlarda görmek ve bizleri temsil etmesini sağlamak bir Silifkeli olarak hepimizin görevidir. Genç nesile sahip çıkmak için var gücümüzle çalışıp, takımımızı hak ettiği konuma getireceğiz. Birçok kulüpte başarılı çalışmalar sergileyen ve desteklenmesi gereken genç oyuncularımızı Belediye sporumuza kazandırmaya devam edeceğiz. Silifke gerçekten spor alanında başarılı ve alt yapısı sağlam bir ilçe.Yeni sezonda hedeflerimiz Bölgesel Amatör Lig'e yükselmek ve buradan adımızı Türkiye’ye duyurmaktır. Bu sene takımımıza B.A.L. yolunda başarıları diliyorum. İnşallah Şampiyon olacağız” dedi.

Medcem Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Özer ise “Bu sene birlik beraberlik içerisinde ligimizde şampiyon olup, gelecek sezon BAL’da oynayacağız. Hedeflerimiz büyük, yeni sezon takımımıza, camiamıza, Silifkemize, taraftarlarımıza, yönetimimize, teknik heyetimize ve futbolcularımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.