Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mavi Bulvar’a çelik bariyerli çözüm

Adana Büyükşehir Belediyesi, Mavi Bulvar’da sık sık kazaların meydana geldiği viraja çelik bariyerler koyarak araçların kanala düşmesini engelleyecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, bölgede meydana gelen kazaları önlemek...

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2015 14:22
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2015 14:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mavi Bulvar’a çelik bariyerli çözüm
Adana Büyükşehir Belediyesi, Mavi Bulvar’da sık sık kazaların meydana geldiği viraja çelik bariyerler koyarak araçların kanala düşmesini engelleyecek.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, bölgede meydana gelen kazaları önlemek için gereken tüm tedbirleri alacaklarını belirterek, çelik bariyerle araçların kanala uçmasını önleyeceklerini belirtti.

Belediye personeli için düzenlenen iftar sonrası, gece geç vakitte Mavi Bulvar’da inceleme yapmaya giden Başkan Sözlü, Ulaşım Daire Başkanı, danışmanları ve birim amirleri ile birlikte konuyu yerinde inceledi. Başkan Sözlü, “Adana’nın işlek bulvarlarından biri olan Mavi Bulvar’daki bazı virajlarda sürücülerin tedbirsizliğinden kaynaklı yer yer maddi hasarlı bazen de can kaybına neden olan kazalar gerçekleşiyor. Bulvarın bu kısmında çelik bariyerlerle araçların kanala uçmasını önleyecek tedbirler alacağız.” diye konuştu.

Ayrıca özellikle yaz ayarlarında çocukların yüzme amacıyla kontrol dışı olarak kanallara girmesi ve boğulmaların yaşanmasına da değinen Başkan Sözlü şunları söyledi: “Bu konuda da yine tedbir amaçlı 50 metre aralıklarla karşıdan karşıya suyun üzerine değen ipler gereceğiz. Herhangi bir kazada ya da suya düşme vakasında, bu iplere tutunarak hayatta kalma noktasında bir fırsat sağlamaya çalışacağız.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.