Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MATSO Başkanı Boztaş: Manavgat'ın turizm gelirleri 28 ülkede daha fazla

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası(MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, Manavgat’ın Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olduğunu ve turizmde 28 ülkeden daha fazla gelire sahip olduğunu söyledi. Turizmin yanı sıra ilçenin önemli gelir...

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2015 18:27
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2015 18:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MATSO Başkanı Boztaş: Manavgat'ın turizm gelirleri 28 ülkede daha fazla
Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası(MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, Manavgat’ın Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olduğunu ve turizmde 28 ülkeden daha fazla gelire sahip olduğunu söyledi. Turizmin yanı sıra ilçenin önemli gelir kaynaklarından birinin de tarım olduğunu anlatan Boztaş, ilçe ekonomisini çeşitlendirmek ve ilçenin ihracat kapasitesini artırmak amacıyla yaptıkları çalışmalara kaydetti.

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği (RATEM) yönetimini ziyaret etti. Başkan Boztaş, ziyarette önümüzdeki aylarda inşaatına başlayacakları MATSO Turizm Fakültesi’ne hakkında da bilgilendirme yaptı. Başkan Boztaş, Belek IC Hotels Santai Otel’de 2015 yılı çalıştayını gerçekleştiren ve yönetiminde ulusal ve bölgesel bir çok radyo-televizyon yöneticisi bulunan Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği (RATEM) yönetim kurulunu ziyaret etti.

RATEM Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Güleryüz ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başkan Boztaş, ziyarette Manavgat ve ilçe ekonomisi ile ilgili bilgiler verdi. İlçenin en önemli gelir kaynağının turizm olduğunu kaydeden Boztaş, Manavgat’ın Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olduğunu ve turizmde 28 ülkeden daha fazla gelire sahip olduğunu söyledi. İlçe ekonomisini çeşitlendirmek ve ilçenin ihracat kapasitesini artırmak amacıyla yaptıkları çalışmalara anlatan Boztaş, önümüzdeki aylarda inşaatına başlayacakları söyledi.

RATEM Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Güleryüz ise kuruldukları günden bu yana radyo ve televizyon yayıncıları ile ilgili çok sayıda çalışmaya imza attıklarını söyledi. Güleryüz, ziyareti için Boztaş’a teşekkür etti.

RATEM Yönetim Kurulu Üyesi ve Bölge Temsilcisi İdris Taş ise birlik olarak kuruldukları günden bu yana radyo televizyon yayıncılarıyla birçok çalışmaya imza attıklarını belirterek 2015 yılı çalıştayını Antalya’da gerçekleştirdiklerini söyledi. Çalıştayda bir çok sorunu ve çözümleri yollarını ele aldıklarını anlatan Taş, radyo ve televizyon yayıncılarının sorunlarına kalıcı çözümler üretmek için çalıştıklarının altını çizdi.

Ziyaret sonunda Manavgat’ın yöresel ürünlerinden oluşan hediye paketi takdim eden Başkan Boztaş, RATEM Yönetimine çalıştayını gelecek yıl Manavgat’ta gerçekleştirmesi için davette bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.