Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Masa tenisinde yarışan öğretmenler ödüllerini aldı

Malatya’da Beşer Eğitim Kurumları tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla 3. Öğretmenler Arası Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi. Turnuvada başarılı olan öğretmenlere Özel Manas Anaokulu'nda düzenlenen yemeğin ardından...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2013 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2013 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Masa tenisinde yarışan öğretmenler ödüllerini aldı
Malatya’da Beşer Eğitim Kurumları tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla 3. Öğretmenler Arası Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi. Turnuvada başarılı olan öğretmenlere Özel Manas Anaokulu'nda düzenlenen yemeğin ardından törenle ödülleri verildi.

Tören; Malatya Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Yıldırım, okul müdürleri ve bir çok davetlinin katılımıyla gerçekleşti. Malatya Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, burada yaptığı konuşmada, toplumun oluşmasında öğretmenlerin büyük rolü bulunduğuna işaret ederek, bir gün değil her günün öğretmenler günü olarak kutlanması gerektiğini söyledi. Turnuvada başarılı olan öğretmenleri kutlayan Bulut, Beşer Eğitim Kurumları’nın böylesine güzel faaliyetlere her daim katkı sağladığını ifade etti. Bulut, kurum yöneticilerine de böylesine anlamlı gün için yapmış oldukları etkinliklerden dolayı teşekkür etti.

Beşer Eğitim Kurumları Genel Müdürü Zeki Göçer de 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenler arasında masa tenisi turnuvası düzenlediklerini belirtti. Göçer, hem öğretmenlerin bu anlamlı günlerini kutladıklarını hem de masa tenisi sporunu daha da yaygınlaşmayı amaçladıklarını söyledi. Zeki Göçer, şöyle konuştu: "Kurumumuza bağlı okullarımız bünyesinde faaliyet gösteren masa tenisi takımlarımız yıllardır gerek Malatya gerekse de ülke genelinde önemli dereceler kazandı. İlimizde 23 yıldır faaliyet gösteren kurumlarımız akademik, sosyal, kültürel ve sportif alanda bir çok başarıya imza atmıştır. Sosyal faaliyetler çerçevesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü anısına üçüncüsünü düzenlediğimiz masa tenisi turnuvasının ödül törenini yaptık. Bu vesile ile masa tenisi sporunun ilimizde yaygınlaşmasını sağlamayı kendimize hedef edindik." Turnuvanın kadınlar ve erkekler olmak üzere iki kategoride yapıldığını belirten Göçer, başarılı olan eğitimcileri tebrik etti.

Turnuvada erkekler kategorisinde Akçadağ Anadolu Öğretmen Lisesi'nden Hasan Uğur birinci, Pütürge Poskıran İlkokulu’ndan Ömer Udum ikinci, Doğanşehir’den Mehmet Ali Şaşkın üçüncü, Sümer Ortaokulu’ndan Mehmet Sarıbaş dördüncü, Yusuf Kenan Anadolu Lisesi’ndan Erkan Salman beşinci oldu. Bayanlar kategorisinde ise Turgut Özal Anadolu Lisesi'nden Gülüzar Özdoğan birinci, Malatya Kız Meslek Lisesi’nden Ülkü Kozan ikinci, Kevser İpek Demirtaş ise üçüncü oldu. Turnuvada başarılı olan eğitimcilere çeyrek altın, eşofman takımı ve plaket verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.