Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Masa Tenisinde Hoşgörü Okulları 4 yıldır kupayı müzesine götürüyor

Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği Liseler arası Kızlar Masa Tenisi ve Erkekler Masa Tenisi Turnuvası'nda 4 yıldır kupa alan Özel Ayşe Doğru Anadolu Lisesi ve Özel Hacı Hasan Doğru Fen Lisesi öğrencileri, bu yılda...

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2014 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2014 12:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Masa Tenisinde Hoşgörü Okulları 4 yıldır kupayı müzesine götürüyor
Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği Liseler arası Kızlar Masa Tenisi ve Erkekler Masa Tenisi Turnuvası'nda 4 yıldır kupa alan Özel Ayşe Doğru Anadolu Lisesi ve Özel Hacı Hasan Doğru Fen Lisesi öğrencileri, bu yılda her iki dalda Osmaniye birincisi oldu.        
    4 yıl önce Kurulan Özel Ayşe Doğru Anadolu Lisesi ve Özel Hacı Hasan Doğru Fen Lisesi öğrencileri, kızlarda Burkunur Terzi, Melikenur Tosun, Beyza Örüklü, Nisa Dalcı, Erkekler Masa Tenisi Turnuvasında ise Fatih Keskin, Alperen Yıldız, Muhammed Sefa Soylu, Ömer Lütfi Kadıoğlu oluşan ekile birinci oldu.
     Osmaniye birinciliğini kazanan öğrencileri tebrik eden Okul Müdürü Lokman Kılıç, "Kızlar Masa Tenisi Turnuvası'na hazırlık aşamasında büyük emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Recep Taşbaş, Bülent Çöloğlu ve İclal Şahin önderliğinde sürekli çalışan öğrenciler ile birlikte özverili çalışmalar ile başarımız devam etti. Okullarımız 4 yıl önce kurulmasına rağmen her yıl kupa ile okulumuz başarısını perçinlediler. Kızlar Masa Tenisi Turnuvasında öğrencilerimiz büyük başarı göstermiş ve Osmaniye birinci olmayı başarmışlardır. Düzenli ve inanarak çalışmışlar ve bu güzel başarıyı kazanmışlardır. Her bir öğrenciyi ayrı ayrı kutlar başarılarının devamını dilerim." dedi.
    Okulda öğrencilere sade sınavlarda başarılı olması için bir yarış atı olarak yetiştirmeye karşı olduğunu belirten Kılıç," Öğrencilerimi hayata hazırlıyoruz. Okulumuz dan mezun olan öğrenciler hayata hazırlamak için sosyal ve spor sanat ve kültürel olarak da hazır olması için çalışmaya devem ediyoruz." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.