Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MARBİAD’tan firma tanıtım günleri

Malatya Rahime Batu Koleji Mezunları İşadamları Derneği (MARBİAD) üyeleri, firma tanıtım toplantısı kapsamında Çınar Koleji’nde bir araya geldi.    MARBİAD Başkanı Engin Oskaloğlu, dernek üyeleri arasında ticari ilişkilerin...

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2014 18:12
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2014 18:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MARBİAD’tan firma tanıtım günleri
Malatya Rahime Batu Koleji Mezunları İşadamları Derneği (MARBİAD) üyeleri, firma tanıtım toplantısı kapsamında Çınar Koleji’nde bir araya geldi.

    MARBİAD Başkanı Engin Oskaloğlu, dernek üyeleri arasında ticari ilişkilerin oluşmasına katkı sağlamaya yönelik çalışmalar yaptıklarını belirtti. Bu kapsamda firma tanıtım toplantılarını düzenlediklerini söyleyen Oskaloğlu, “Üyelerimiz arasındaki ticari hukukun oluşmasında katkı sağlamaya yönelik çeşitli faaliyetler yapmaktayız. Firma tanıtım toplantıları da bu faaliyetlerden bir tanesi. Bizleri ağırlamalarından ötürü Çınar Koleji ortaklarından Emre Karaaslan’a teşekkür ediyoruz.’’ dedi.

    Çınar Koleji Kurucu Temsilcisi Enver Acar, okul hakkında bilgi verdi. Kurumlarının 19 yıllık eğitim tecrübesiyle vizyon sahibi nesiller yetiştirdiğini söyleyen Acar, yaşam becerileri merkezleriyle teorik eğitimle birlikte uygulamalı eğitim imkanı da sunduklarını ifade etti.


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.