Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manisa'da tarihî çeşmeler restore edilecek

Manisa Belediyesi, şehirdeki tarihî çeşmeleri restore edecek. Anıtlar Kurulu yetkilileri, belediyenin altı tane restorasyon projesi için çeşmeleri yerinde inceledi ve izin verdi. Manisa Belediye Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil, Anıtlar Kurulu’nun...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 13:57
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 13:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisa'da tarihî çeşmeler restore edilecek
Manisa Belediyesi, şehirdeki tarihî çeşmeleri restore edecek. Anıtlar Kurulu yetkilileri, belediyenin altı tane restorasyon projesi için çeşmeleri yerinde inceledi ve izin verdi.

Manisa Belediye Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil, Anıtlar Kurulu’nun onayıyla restorasyon çalışması başlatacaklarını söyledi. Şehrin tarihini günyüzüne çıkarmak için çeşitli çalışmalar yürüttüklerini belirten Açıkdil, “Gelecek nesillerimize şehrimizin tarihî değerlerini en iyi şekilde bırakmak için belediye olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. Tarihimize sahip çıkıyoruz.” dedi. Başkan Yardımcısı Açıkdil, ilk etapta altı çeşmenin restorasyonundan sonra ikinci etapta diğerlerinin de yapılacağını ifade ederek, ”Kısa zamanda ihale evraklarının hazırlanmasının ardından, ihaleyi yapıp tarihî çeşmelerimizde restore çalışmalarına başlayacağız. Tamamlanmasının ardından bu çeşmelerden yayla suyu akıtacağız.” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.