Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manisa Emniyeti yangın tatbikatı yaptı

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü, bir yangın tatbikatı düzenledi. Sivil Savunma Bürosu ile İl Afet Acil Durum Müdürlüğü personelinin ortak tatbikatında polisler, yangında alacakları tedbirler konusunda bilgilendirildi. Yangın söndürme tüplerinin...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 13:38
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 13:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisa İl Emniyet Müdürlüğü, bir yangın tatbikatı düzenledi. Sivil Savunma Bürosu ile İl Afet Acil Durum Müdürlüğü personelinin ortak tatbikatında polisler, yangında alacakları tedbirler konusunda bilgilendirildi.

Yangın söndürme tüplerinin kullanımının da öğretildiği tatbikatta, Emniyet Müdürlüğü bahçesinde yakılan ateş söndürüldü.İl Afet Acil Durum Müdürlüğü yetkilileri, olay yerine ilk ulaşan ekipler olması dolayısıyla polislerin ilk yardım ve yangına müdahale konularında bilgilendirilmesinin önemli olduğunu, yerinde yapılacak müdahalenin can ve mal kaybını önlediğini belirtti. İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin de polis ekiplerinin 7 gün 24 saat esasına göre asayiş ve huzuru sağladıklarını belirterek, “Yangınlar, kazalar gibi birçok üzücü hadiseye en önce ulaşanlar arkadaşlarımız oluyor. Polisimizin, bu tip durumlarda nasıl davranacağını bilmesi çok önemli. Yapacağımız ilk müdahaleler, can ve mal kaybının önüne geçilmesini sağlayacaktır. Bu çalışmaları faydalı buluyorum. Bundan sonra da polisin görev başarısını sağlayacak çalışmalar devam edecek.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.