Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manisa Belediyesi 19 kulübe spor malzemesi yardımı yaptı

Manisa Belediyesi Bölgesel Amatör, Süper Amatör, 1. Amatör ve 2. Amatör liglerinde mücadele eden 19 kulübe spor malzemesi yardımında bulundu. Halil Onultmak Spor Tesisleri'nde düzenlenen dağıtım törenine konuşan Belediye Başkanı Cengiz...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 12:22
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 12:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisa Belediyesi Bölgesel Amatör, Süper Amatör, 1. Amatör ve 2. Amatör liglerinde mücadele eden 19 kulübe spor malzemesi yardımında bulundu. Halil Onultmak Spor Tesisleri'nde düzenlenen dağıtım törenine konuşan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, malzemeleri sezon başında vermeyi planladıklarını ancak prosedürlere takıldıklarını söyledi. Kendisinin amatör spor kulübünde yıllarca başkanlık yaptığını hatırlatan Ergün, "Bu nedenle spor kulüplerimizin sorunlarını biliyorum. Bu sorunları bildiğimiz için yasaların bize verdiği yetki ve imkânlarımız dahilinde el atmaya çalışıyoruz.” dedi.

Başkan Ergün, yardımda yağmurluktan eşofmana, krampondan topa kadar bir futbol takımının bütün ihtiyaçlarının düşünüldüğünü söyledi. Dağıtılan malzemelerin kalite olarak da oldukça iyi olduğunu dile getiren Ergün, geçen yıl dağıtılan malzemelerin kalite olarak daha da üzerine geçtiklerini ifade etti. Geçen yıl dağıtılan spor malzemelerinin halen kulüpler tarafından kullanıldığına dikkat çekerek, "Bu yıl 19 kulübümüzün her birine 25 eşofman takımı, 25 yağmurluk, 25 top, 20 krampon, 20 tekmelik, iki çift eldiven ve 11 antrenman yeleği hediye ettik. Sporcu kardeşlerimiz güle güle kullansınlar.” diye konuştu.

Manisa'daki spor tesisi açığını kapatmak amacıyla bu yönde çalışma içine girdiklerini ve bu çalışmaların devam ettiğini belirten Ergün, "TOKİ-2 yanında Fikri Bayrıl, TOKİ-3 yanında da Mümin Özkasapspor tesislerini gençlerimizin hizmetine açtık. Bugün bu iki tesisimizden, amatör kulüplerimizden hakemlerimize kadar bütün spor camiası faydalanıyor. Yine geçtiğimiz ay içerisinde ihalesini yaptığımız iki futbol sahasını daha Manisa'ya kazandırıyoruz. Güzelyurt Mahallesi'nde bulunan Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi'nin alt kısmına ve sanayi sitesinin içerisine birer adet saha daha yapıyoruz. Ayrıca Manisa'ya bir kapalı spor salonu ve kapalı yüzme havuzu projemiz var. Bununla ilgili de çalışmalarımız devam ediyor. Yaz aylarında bu tesisleri de şehrimize kazandıralım düşüncesindeyiz.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.