Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manavgat'ta festival coşkusu

19. Manavgat Barış Suyu Kültür, Sanat, Turizm ve Gençlik Festivali'nin ikinci gününde Yaşar ve Işın Karaca sahne aldı. Gökhan Tepe ve Sertap Erener'le Atatürk Stadyumu'nda başlayan Manavgat Barış Suyu Festivali, ikinci gününde Yaşar...

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2014 11:02
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2014 11:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manavgat'ta festival coşkusu
19. Manavgat Barış Suyu Kültür, Sanat, Turizm ve Gençlik Festivali'nin ikinci gününde Yaşar ve Işın Karaca sahne aldı. Gökhan Tepe ve Sertap Erener'le Atatürk Stadyumu'nda başlayan Manavgat Barış Suyu Festivali, ikinci gününde Yaşar ve Işın Karaca ile devam etti. Yaşar ve Işın Karaca, festivalde Manavgatlılara sevilen şarkılarını seslendirdi. Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Yaşar ve Işın Karaca konserini eşi Hatice Sözen'le birlikte izledi.

Başkan Sözen, konser bitiminde Yaşar ve Karaca'ya bir buket çiçek ile festival anısına plaket takdim etti. Festival Sıla ve Ümit Sayın konseriyle sona ereceği belirtildi. Konseri MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal, CHP Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Öztürk ve CHP'li Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen yan yana oturarak izledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.