Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manavgat'ta 30 etkin satış stratejileri kursiyeri belgelerini aldı

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Girişimcilik Akademisi tarafından satışta başarı oranını artırmak amacıyla düzenlediği etkin satış stratejileri' eğitiminin ikinciside sona erdi. MATSO binasında oda üyelerine yönelik gerçekleşen...

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2014 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2014 14:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manavgat'ta 30 etkin satış stratejileri kursiyeri belgelerini aldı
Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Girişimcilik Akademisi tarafından satışta başarı oranını artırmak amacıyla düzenlediği etkin satış stratejileri' eğitiminin ikinciside sona erdi.
MATSO binasında oda üyelerine yönelik gerçekleşen eğitime 30 kişi katıldı. Eğitmen İrfan Kaya tarafından verilen eğitim sonunda düzenlenen törenle katılımcılara sertifikaları MATSO Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Özgür Taşar ve Hüseyin Akın tarafından verildi.
Törende bir konuşma yapan MATSO Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Özgür Taşar, göreve gelmelerinin ardından başarılı çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirterek hedeflerinin üyesi mutlu bir oda, ekonomisi güçlü bir Manavgat olduğunu söyledi.
Manavgat’ın ekonomisinin güçlenmesi ve ilçede ihracat oranını artırmak için verdiklerinin çabanın meyvelerini vermeye başladığına vurgu yapan Taşar, "MATSO yönetimi olarak göreve geldikten sonra ilçemizde yok denecek kadar az olan ihracat oranını artırmak için çeşitli çalışmalar yaptık. Son bir yılda ilçemizde ihracat oranı yüzde 62.2 arttı. Oda olarak KOSGEB ile birlikte sürekli girişimcilik eğitimi açıyoruz. Bu eğitimler sonunda açılan iş yerleri ile ilçemizin ekonomisi ve istihdamına katkı sağlanması için çaba gösteriyoruz." dedi.
Oda olarak Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurulması için 1996 yılından bu yana çaba gösterdiğini belirten Taşar, İlçede OSB kurulması halinde ilçede ekonomisinde üretim ve istihdama katkı sağlayacağını ve üretimin artması ile ilçe ekonomisinin daha da güçleneceğini kaydetti. Taşar, MATSO olarak yapacakları turizm fakültesi’nin de ilçenin kültür ve ekonomisine katkılar sağlayacağına işaret etti.
MATSO Yönetim Kurulu Hüseyin Akın'da yaptığı açıklamada, oda üyeleri ve çalışanlarına yönelik düzenlenen etkin satış stratejileri eğitiminin kurumsal ve kişisel gelişimine katkı sağlayacağını belirterek son bir ay içerisinde ikincisi gerçekleşen eğitimin yoğun ilgi gördüğünü söyledi.
Akın, oda olarak üyelerin gelişimine yönelik çeşitli eğitimler düzenlemeye devam edeceklerini kaydetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.