Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Manavgat'ın değerlerinin AK Partili büyükşehire verilmesine karşıyız"

Demokrat Parti(DP) Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Bıyıklıoğlu, Büyükşehir Yasası ile Manavgat'ın değerlerinin AK Partili Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne geçirilmesine tepki gösterdi. İlçe Başkanı Bıyıklıoğlu, yaptığı açıklamada,...

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2014 17:08
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2014 17:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
"Manavgat'ın değerlerinin AK Partili büyükşehire verilmesine karşıyız"
Demokrat Parti(DP) Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Bıyıklıoğlu, Büyükşehir Yasası ile Manavgat'ın değerlerinin AK Partili Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne geçirilmesine tepki gösterdi.
İlçe Başkanı Bıyıklıoğlu, yaptığı açıklamada, Manavgat'ın değerlerinin Manavgat'ta kalması konusunda Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e tam destek verdiklerini söyledi.
Manavgat'ın değerlerinin korunması konusunda ilçede 7'den 77'ye tek vücut olunması gerektiğini belirten Bıyıklıoğlu, ilçedeki en işlek caddelerin Antalya'ya verilmesinin milli iradeye saygısızlık olduğunu kaydetti.
Bıyıklıoğlu, "40 yılı aşkın süre aktif siyasetin içinde olan biri olarak, seçilmiş bir belediye başkanının kuşatıldığını görmedim. AK Parti'li Antalya Büyükşehir, 30 Mart seçimleri sonuçlarına göre Manavgat halkını cezalandırmak için Türkbeleni, Side Limanı, Oymapınar ve Manavgat barajları, plajlardaki su sporu gelirlerinin hepsini almış bulunmakta. En son olarak ta caddelerini aldı. Yarın ilçemizin simgesi olan Manavgat Şelalesi'ni alırsa da hiç şaşırmam. Biz her zaman yerel yönetimlerde etkin hizmetin yerinde yönetimle olacağına inanıyoruz. Koordinatörlük sistemini asla kabul etmiyoruz. Koordinatörlük sistemi seçimle gelen bir belediye başkanına ben seni tanımıyorum demektir. Koordinatörlük sistemini antidemokratik bulduğum için kabul etmiyoruz. " diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.