Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mamak’ta şarkı, türkü şöleni

Ankara Mamak Belediyesi Konservatuvarı Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği korosunca her ay düzenlenen 'Şarkılarımız-Türkülerimiz' programı, Türk müziği severlere bir konser daha verdi. Konserde 30 eser seslendirildi. İki saat süren...

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2014 10:32
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2014 10:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mamak’ta şarkı, türkü şöleni
Ankara Mamak Belediyesi Konservatuvarı Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği korosunca her ay düzenlenen 'Şarkılarımız-Türkülerimiz' programı, Türk müziği severlere bir konser daha verdi. Konserde 30 eser seslendirildi. İki saat süren program boyunca seyirciler hüznü ve coşkuyu bir arada yaşadı.

Kursiyerlerin yanı sıra amatör Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği sanatçılarının da solo eserlerle sahne aldığı halka açık ve ücretsiz konser, büyük beğeni ile izlendi. İki bölüm halinde gerçekleşen konserin ilk bölümünde Türk Sanat Müziği, ikinci bölümünde de Türk Halk Müziği eserleri icra edildi. Türk müziğine damgasını vurmuş eserlerin yer aldığı konser izleyenler tarafından beğenildi. Konsere sanatseverler yoğun ilgi gösterirken, solistler geçidi yapan koro, verdiği muhteşem konser ile müzikseverlerden yine tam not aldı.

Mamak’ı, kültürel alanda da ileriye taşımak için kültür ve sanat organizasyonlarına önem verdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Kültürel etkinliklerimiz artarak devam edecek." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.