Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mamak, kapalı spor salonlarına kavuşuyor

Mamak Kapalı Spor Salonu ve Başak Kapalı Spor Salonu'nun hizmete girmesi için geri sayım başladı. Belediye Başkanı Mesut Akgül, Durali Alıç Mahallesi'nde inşa ettikleri 4 bin 250 kişilik spor salonu, 550 kişilik tribünü ile altyapıya sporcu...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 11:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mamak, kapalı spor salonlarına kavuşuyor
Mamak Kapalı Spor Salonu ve Başak Kapalı Spor Salonu'nun hizmete girmesi için geri sayım başladı.

Belediye Başkanı Mesut Akgül, Durali Alıç Mahallesi'nde inşa ettikleri 4 bin 250 kişilik spor salonu, 550 kişilik tribünü ile altyapıya sporcu yetiştirecek olan salondaki çalışmaları inceledi.
Mesut Akgül, sporun her branşına hizmet edecek tesislerin bölge gençliğine ve tüm Ankaralılara hizmet vereceğini kaydetti. Spora önem verdiklerini kaydeden Akgül, çevre düzenleme çalışmalarının devam eden tesiste 3 bin metrekarelik alanı park ve spor alanının oluşturduğunu, 1007 metrekarelik alanda basketbol, voleybol ve hentbol gibi çeşitli branş sporlarının yapılacağını söyledi. Gençleri heyecanlandıran yatırımların birer birer tamamlandığını belirten Akgül, yapımı yüzde 98 seviyesini bulan Mamak'ın prestij yatırımlarından biri olan kapalı spor salonunun yapısal ve bitkisel peyzaj çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.

Akgül, spor salonunun birçok spor müsabakasının yanı sıra konser, toplantı, vakıf ve dernek toplantıları gibi büyük organizayonlara da ev sahipliği yapacağını ifade etti. 16 bin metrekarelik alanda inşa edilen tesis içerisinde fitness salonları, kafeteryalar, saunalar, localar, sporcu ve hakem odaları bulunuyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.