Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Makro AVM çalışanlarına gıda hijyeni eğitimi

Malatya Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü uzmanları tarafından Malatya’daki Makro Market Alışveriş Merkezi çalışanlarına yönelik bir haftalık gıda hijyeni eğitimi verildi. Eğitimi başarıyla tamamlayan 57 kişi sertifika aldı.Malatya...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2013 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2013 14:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Makro AVM çalışanlarına gıda hijyeni eğitimi
Malatya Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü uzmanları tarafından Malatya’daki Makro Market Alışveriş Merkezi çalışanlarına yönelik bir haftalık gıda hijyeni eğitimi verildi. Eğitimi başarıyla tamamlayan 57 kişi sertifika aldı.

Malatya Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ali Selvi, en önemli sorumluluklarından birinin üretimin ilk aşamasından tüketime kadar etkin gıda kontrolü ile güvenilir gıda üretimini sağlamak olduğunu belirtti. Gıda maddeleri ile temasta bulunan tüm kişilerin güvenilir gıdaya ulaşılması konusunda en etkili prosedürleri uygulamak zorunda olduğunu vurgulayan Selvi, bu amaçla gıda güvenliği eğitimleri düzenlediklerini ifade etti.

Malatya Makro Market AVM Müdürü Rasim Koca, kurum olarak eğitim çalışmalarına önem verdiklerini belirtti. Eğitimin güvenli gıda üretim ve tüketimi açısından son derece önemli olduğunu vurgulayan Koca, eğitime 57 personelin katıldığını bildirdi. Gıda hijyeni ve bunun sonucu olarak insan sağlını son derece önemsediklerini kaydeden Koca, bu nedenle artık çağın gerektirdiği sağlık ve hijyen konusuna çok dikkat edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Eğitim programının bir hafta sürdüğünü anlatan Koca, eğitim sonunda yapılan sınavın ardından başarılı olanlara sertifika verildiğini kaydetti. Ali Selvi tarafından eğitime katılan alışveriş merkezi çalışanlarına sertifikaları verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.