Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mahalle halkından üst geçit tepkisi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, geçtiğimiz ay TIR dorsesinin çarptığı üst geçidin zarar verdiği korkulukların yapılmaması, mahalle halkının tepkisine neden oluyor. 30 Nisan 2014 tarihinde Kepez Mahallesi Prof. Muammer Aksoy Caddesi üzerinde...

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2014 18:28
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2014 18:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, geçtiğimiz ay TIR dorsesinin çarptığı üst geçidin zarar verdiği korkulukların yapılmaması, mahalle halkının tepkisine neden oluyor.

30 Nisan 2014 tarihinde Kepez Mahallesi Prof. Muammer Aksoy Caddesi üzerinde Ahmet Çetin (62) idaresindeki 67 TZ 584 dorse ve 67 TZ 583 plakalı TIR’ın, seyir halindeyken dorsesi kalkmış ve üst geçide takılı kalmıştı. Kazadan sonra üst geçidin korkuluklarının yapılmaması mahalle halkının tepkisine neden oldu. Üst geçidi kullanan Kepez Mahallesi sakinleri, özellikle okul giriş ve çıkışlarında yoğunluk yaşanan üst geçitte çocuklarının yola düşme tehlikesi bulunduğunu, yetkililerden üzücü bir olay yaşanmadan bir an önce önlem alınmasını istedi.

Mahallesi sakinleri, “Çocuklarımızı okula tek başına gönderemiyoruz. Okuldan çıktıklarında yine almaya gidiyoruz. Korkuluklar kazada açılmış. Çocuklar merak edip üst geçitten aşağı bakmaya çalışırken ya da oyun oynarken düşebilirler. Üst geçidin sorumlusu kim ise lütfen bir an önce tamirini yapsınlar ve önlem alsınlar.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.