Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Madenoğlu: Burada görev yapacak olmanın mutluluğunu yaşıyorum

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde görevine başlayan Kaymakam Nazım Madenoğlu’na, hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Madenoğlu, “Devletine bağlı insanların olduğu böyle bir yerde görev yapacak olmanın mutluluğunu hissediyorum.” dedi.Son...

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2015 19:12
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2015 19:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Madenoğlu: Burada görev yapacak olmanın mutluluğunu yaşıyorum
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde görevine başlayan Kaymakam Nazım Madenoğlu’na, hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Madenoğlu, “Devletine bağlı insanların olduğu böyle bir yerde görev yapacak olmanın mutluluğunu hissediyorum.” dedi.

Son çıkan kararname ile Mersin Mezitli Kaymakamlığı'ndan Ereğli Kaymakamlığı'na atanan Nazım Madenoğlu görevine başladı. Hayırlı olsun ziyaretlerini kabul eden ve ziyaretçileri ile sohbet eden Madenoğlu açıklamalarda bulundu. Madenoğlu Ereğli’nin sahil kıyısında güzel bir ilçe olduğunu ve böyle bir yerde görev yapacak olmasından dolayı mutluluk yaşadığını ifade etti.

Kaymakam Nazım Madenoğlu, şunları kaydetti: "Öncelikle böyle güzel bir ilçede göreve başlamış olamam buranın saygıdeğer halkına, vatandaşımıza hizmet edecek olmanın verdiği mutluluğu yaşıyorum. Yakın bir ildenim. Burayı, dolayısıyla bölgeyi tanıyorum ama Karadeniz Ereğli’ye doğrusu hiç gelmemiştim. Buraya geldiğimde gördüm ki gerçekten harika bir ilçe; deniziyle, yeşilliğiyle tabiat olarak fevkalade güzel bir ilçe. Bu güzel ilçenin insanlarının da sıcak olduğunu gördüm, gerçekten cana yakın insanlar. Devletine bağlı insanlar, böyle bir yerde görev yapacak olmanın mutluluğunu hissediyorum.

Burada hep beraber kamu personeli arkadaşlarımızla birlikte toplumun bütün kesimleriyle beraber iş birliği halinde ilçemizde mevcut ve tespit edilecek sorunları çözmeye gayret edip, daha yaşanılır bir Ereğli nasıl elde edebiliriz, yakalayabiliriz, bunun uğraşı içinde olacağız. Kapımız her zaman için vatandaşımıza sonuna kadar açık olacaktır. Bütün kamu personelimiz vatandaşımıza hizmet ederken devletin müşfik yüzünü burada gösterecek şekilde hizmet edecek ve bu hizmet etmenin de onurunu yaşayacaklardır. Ben bu duygu ve düşüncelerle burada görev yapmaktan duyduğum mutluluğu tekrar ifade ediyorum.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.