Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Madde bağımlısı gençler spora kazandırılıyor

Akçakale Kaymakamlığı, iİlçedeki madde bağımlılarını spora kazandırma projesini hayata geçirdi.Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat, "İlçedeki madde bağımlılarını topluma kazandırmak için kaymakamlığımız ve Akçakalespor ortaklaşa...

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2014 17:29
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2014 17:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Madde bağımlısı gençler spora kazandırılıyor
Akçakale Kaymakamlığı, iİlçedeki madde bağımlılarını spora kazandırma projesini hayata geçirdi.

Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat, "İlçedeki madde bağımlılarını topluma kazandırmak için kaymakamlığımız ve Akçakalespor ortaklaşa yaptığı proje ile madde bağımlısı gençlere sportif faaliyet ve çeşitli hediyeler sunularak topluma kazandırmayı amaçlıyoruz." dedi.

Eyüp Fırat, "Uzun zamandır beri uğraş verdiğimiz bu projeyi hayata geçirdik. Akçakale’deki madde bağımlısı gençlerimizi sporla tanıştıralım, spora çıkaralım dedik. Akçakalespor'daki futbolcularımızla aynı ortamı paylaştıralım dedik. Uzun zamandır arkadaşlarla bu konuyu istişare ettik. Çok şükür bunu gerçekleştirdik. Ben Akçakalespor Kulübü başkanımıza, gençlik merkezi ve aynı zamanda ilçe spor müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Eğer bu projeyi başarabilirsek bu örnek teşkil edecek. Gençlerimize sporun güzelliklerini anlatacağız. Ve bu genç kardeşlerimizi gözlemleyeceğiz. İnşallah bu kötü alışkanlıklardan kendilerini kurtaracağız. Madde bağımlısı hedef kitlemiz yaklaşık 65-70 kişilik bir grup. Bu grubunun 55 kişisine ulaştık. İnşallah bu kardeşlerimize bu proje sonunda çeşitli hediyeler ve kendilerine her anlamda destek vererek topluma kazandıracağız." şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.