Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lara Koleji öğrencilerinin 12 boyutlu sinema keyfi

Özel Nevşehir Lara Koleji öğrencileri 12 boyutlu sinema keyfini yaşadı. Okul bahçesine özel olarak getirilen bir araç içinde kurulan sistem sayesinde öğrenciler 12 boyutlu sinema seyretme fırsatını buldu.     Komedi, macera...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 13:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Lara Koleji öğrencilerinin 12 boyutlu sinema keyfi
Özel Nevşehir Lara Koleji öğrencileri 12 boyutlu sinema keyfini yaşadı. Okul bahçesine özel olarak getirilen bir araç içinde kurulan sistem sayesinde öğrenciler 12 boyutlu sinema seyretme fırsatını buldu.

    Komedi, macera ve korku film seçeneklerinin sunulduğu sinema etkinliğinde özel gözlükler, ses efektleri kullanıldı. Ayrıca çocukların film seyrederken oturdukları koltukların filmin içeriğine göre sağa, sola hareket etmesi çocukları oldukça heyecanlandırdı.

    Öğrencilerin bir kısmı film seyrederken sırasını bekleyen diğer öğrenciler de dışarıda kurulan ekran sayesinde film seyreden çocukların heyecanını seyretme fırsatını buldu.

    Lara Koleji Müdür Yardımcısı Mustafa Aşık, "Öğrencilerimizin ders haricindeki zamanlarda okulumuz bünyesinde eğlenceli vakit geçirebilmeleri için çeşitli etkinlikler düzenlemekteyiz. 12 boyutlu film sayesinde öğrenciler kendilerini seyrettikleri filmin için gibi hissettiler. Öğrencilerimizin hoşça vakit geçirebilecekleri bu tür etkinlikleri belli aralıklarla tekrar etmeyi düşünüyoruz.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.