Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ladik'te çocuklar şölenle erkekliğe ilk adımı attı

Samsun’un Ladik ilçesinde belediye tarafından geleneksel olarak düzenlenen toplu sünnet töreninde 35 çocuk, erkekliğe ilk adımı attı. Sünnet ettirilen çocuklar için Kuledibi Aile Çay Bahçesi’nde müzikli eğlence proğramı düzenlendi.At...

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2014 18:34
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2014 18:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ladik'te çocuklar şölenle erkekliğe ilk adımı attı
Samsun’un Ladik ilçesinde belediye tarafından geleneksel olarak düzenlenen toplu sünnet töreninde 35 çocuk, erkekliğe ilk adımı attı. Sünnet ettirilen çocuklar için Kuledibi Aile Çay Bahçesi’nde müzikli eğlence proğramı düzenlendi.


At üzerinde davul zurna eşliğinde kent merkezini turlayan çocuklara, kalabalık bir araç konvoyu ile vatandaşlar da katıldı. Şehir turunun ardından çocuklar, Kuledibi Aile Çay Bahçesi önünde gerçekleştirilen programa katıldı.

Açılış konuşmasında Belediye Başkanı Selim Özbalcı, "Bu güzel ve mutlu günde birlikte olmaktan çok memnuniyet duyuyorum. Bu organizasyona vesile olan, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Biz sünnet-i seniyyeyi gerçekleştirdik. Dinimizin gereğini yerine getirdik. Cenab-ı Allah evlatlarımıza hayırlı ömürler nasip etsin. Allah’ım ömür versin, çocuklarımızın düğünlerini de coşkulu bir şekilde yaparız. Katılımlarınızdan dolayı hepinize sonsuz teşekkür ve şükranlarımı arz ederim. Evlatlarımızın gözlerinden öpüyorum. Gelecekleri aydınlık olsun, vatanımıza, milletimize, dinimize hayırlı evlatlar olmayı nasip eylesin. Mevlam'dan duam ve niyazım budur.’’ dedi.

Konuşmanın ardından dua edildi ve hediye törenine geçildi. Sünnet çocuklarının bisikletleri Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Kaymakam Muhammet Furkan Sancaktutar, Belediye Başkanı Yardımcısı Seyit Ahmet Sulubey tarafından verildi.

Fotoğraf çekimlerinden sonra Sünnet yemeği için Lâdik Belediyesi Kule Dibi Aile Çay Bahçesi’ne geçildi ve program yemekle devam etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.