Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kuzuluk Belediyesi'nin yaptığı okul törenle açıldı

Sakarya’nın Akyazı ilçesine bağlı Kuzuluk beldesinde yapılan ve merhum işadamı Dr. Enver Ören’in isminin verildiği ortaokul törenle hizmete girdi. Sakarya Mehter Takımı’nın gösterisi ile başlayan, açılış töreninde konuşan Kuzuluk...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 13:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sakarya’nın Akyazı ilçesine bağlı Kuzuluk beldesinde yapılan ve merhum işadamı Dr. Enver Ören’in isminin verildiği ortaokul törenle hizmete girdi.

Sakarya Mehter Takımı’nın gösterisi ile başlayan, açılış töreninde konuşan Kuzuluk Belediye Başkanı Bilal Soykan, okulun Kuzuluk halkına hayırlı olmasını temenni etti. Başkan Bilal Soykan, ”Kuzluk Belde Belediyesi imkânları ile 3,5 ay gibi kısa bir sürede tamamlanmıştır. Okul, 2.680 metrekare temelli, 2,5 kat 8 derslik olarak inşa edilmiştir. Okulumuzda müdür, müdür yardımcısı, 9 öğretmen ve 164 öğrenci bulunmakta. Okul bahçesinde, kompleks olarak: 2 voleybol, 1 basketbol, 1 hentbol ve mini futbol sahası bulunmakta. Halkımızın teveccühü ile seçilmiş olduğum gün itibari ile beldemize kazandırdığımız hizmetlere değerli büyüğümüz merhum işadamı Dr. Enver Ören’in ismini vererek, onları unutmadığımızı ve minnetimizi göstermek istedik.” dedi.

Sakarya’nın Kuzuluk beldesinde belediye imkânları ile yaptırılan Dr. Enver Ören Ortaokulu açılış törenine, AK Parti Sakarya Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları Komisyon Başkanı Ayhan Sefer Üstün, Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Akyazı Kaymakamı Kamuran Mustafa Ballı, Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, İl Jandarma Komutanı Albay Adnan Şimşiroğlu, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Kılıç, Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, İhlâs Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, İhlâs Holding Yönetim kurulu üyesi Murat Odabaş, İhlâs Holding Ankara Temsilcisi Yavuz Özgün, İhlâs Kaplıca Evleri Genel Müdürü Osman Özer, Altındere Belediye Başkanı Mehmet Çakmak, Dokurcun Belediye Başkanı Ruhi Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Alaattin Dişli, Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Papatya, ATSO Başkanı Şinasi Bayraktar, AKEGDER Başkanı Mehmet Çelik, İl Genel ve Akyazı ile Kuzuluk Belediye Meclis üyeleri, daire müdürleri ,köy ve mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaşlar katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.