Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Kütüphanemiz şenleniyor"

Bayburt Anadolu Lisesi, ‘Kütüphanemiz Şenleniyor” adı altında başlattığı kampanya ile kütüphanesini genişletmeyi hedefliyor. Okulun Türk Dili Edebiyatı Öğretmeni Semih Hacımüftüoğlu, öncülüğünde başlatılan kampanyada öğrencilere...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2014 23:08
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2014 23:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
"Kütüphanemiz şenleniyor"
Bayburt Anadolu Lisesi, ‘Kütüphanemiz Şenleniyor” adı altında başlattığı kampanya ile kütüphanesini genişletmeyi hedefliyor. Okulun Türk Dili Edebiyatı Öğretmeni Semih Hacımüftüoğlu, öncülüğünde başlatılan kampanyada öğrencilere bağışladıkları kitaplar karşılığında kaligrafi sanatı ile yazılmış yazılar hediye ediliyor.

Bayburt İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Uluca, Anadolu Lisesi Müdürü Hayri Kocabey, Bayburt Memur-Sen Şube Başkanı ve Anadolu Lisesi Din Kültürü Öğretmeni Fikret Özbey’in katımlıyla başlatılan hakkında bilgi veren Türk Dili Edebiyatı öğretmeni Semih Hacımüftüoğlu, “Geleceğimizin mimarı olan yavrularımızın daha donanımlı yetişmeleri adına başlattığımız kampanyaya herkesin desteğini bekliyoruz” dedi.

Okul kütüphanesinin ihtiyaca cevap vermediğini ve bu yönde gelen talepler doğrultusunda böyle bir kampanyayı hayata geçirdiklerini belirten Hacımüftüoğlu, “Kampanyamıza çok ciddi manada öğrencilerimizin desteği var. Ben de onlara destekleri karşısında kaligrafi dediğimiz güzel yazı sanatı ile istedikleri yazıyı yazıyorum. Kampanyamızın ildeki diğer okullara da örnek olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Okul müdürü Hayri Kocabey’in etkinliğe ön ayak olan öğretmenler ve destek sunan tüm öğrencilere teşekkür ettiği konuşmasında, "Kampnaya sayesinde öğrencilerimiz yeni yeni bilgilerle buluşacaklar ve kütüphanemizde öğrencilerimizin tüm isteklerine cevap verebilecek bir konuma gelecek.” diye konuştu.

Kitap okuma noktasında eksiklik olduğunu ve bu anlamda kampanyanın anlamlı olduğunu anlatan Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Uluca ise Bayburt’taki tüm kamu kurumları ve STK’lardan da kampanyaya destek sunmalarını istedi.

Öte yandan, ilk gününde yaklaşık 150 kitap desteği gören kampanyanın ilk etapta 15 günlük planladığını ama talebe göre uzatılabileceği belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.