Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kursları başarıyla tamamlayan 65 kursiyere sertifikaları verildi

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Mucur ilçesinde, Mucur Halk Eğitim Merkezinde kursları başarıyla tamamlayan 65 kursiyere sertifikalarını verdi.Mucur Kaymakamı Arif Yalçın ve ilgili kurum müdürlerinin de katıldığı ziyarette, Vali Şentürk,...

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2015 17:57
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2015 17:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kursları başarıyla tamamlayan 65 kursiyere sertifikaları verildi
Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Mucur ilçesinde, Mucur Halk Eğitim Merkezinde kursları başarıyla tamamlayan 65 kursiyere sertifikalarını verdi.

Mucur Kaymakamı Arif Yalçın ve ilgili kurum müdürlerinin de katıldığı ziyarette, Vali Şentürk, Mucur İlçesi, Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen, Meslek Edinme Kursları kapsamında Yaşlı Bakım, Çocuk Bakım ve Doğal gaz Tesisatçılığı kurslarını başarıyla tamamlayan 65 kursiyere sertifikalarını verdi ve incelemelerde bulundu.

Daha sonra ilçede hayırsever Bekir Temiz'in katkılarıyla oğlu Mutlu Temiz adına düzenlenen Anaokulunda incelemelerde bulunan Vali Necati Şentürk, çocuklarla ilgilenerek çeşitli hediyeler verdi. Katkılarından dolayı hayırsever Bekir Temiz'e Teşekkür Belgesi veren Vali Şentürk, geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitimine büyük önem verdiklerini söyledi.

Mutlu Temiz Anaokulu'nda sınıfları da gezen Vali Necati Şentürk'ün ziyareti, ilçede bir hayırsever tarafından yaptırılacak olan cami inşaatında yaptığı inceleme ile sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.