Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kurdele nakışı hanımlardan ilgi gördü

Pursaklar Belediyesi Hanım Evleri’ndeki kurslara katılan hanımlar, yaptıkları kurdele nakışını her geçen gün geliştiriyor.Ayyıldız, Nezaket, Saray, Tevfik İleri Kültür Merkezi başta olmak üzere birçok noktada hizmet veren kurslara katılan...

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2014 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2014 10:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kurdele nakışı hanımlardan ilgi gördü
Pursaklar Belediyesi Hanım Evleri’ndeki kurslara katılan hanımlar, yaptıkları kurdele nakışını her geçen gün geliştiriyor.

Ayyıldız, Nezaket, Saray, Tevfik İleri Kültür Merkezi başta olmak üzere birçok noktada hizmet veren kurslara katılan hanımlar moda tasarımı, giyimçizerlik, kurdele, iğne oyası, bilgisayar, tezhip, hat sanatı gibi birçok alanda eğitim alıp meslek sahibi oluyor.
Bunlar arasında dikkat çekenlerden bir tanesi de kurdele nakışı. İğne ile çalışan bir sanat olan kurdele nakışı, kesme ve katlama yöntemleri kullanılarak değişik kompozisyonlar hazırlanabiliyor. Günümüzde en çok ilgi gören el sanatları arasında yer alan kurdele nakışı ile çiçek motifleriyle istenilen çalışmalar elde ediliyor. Bu kurslara katılan hanımlar, turistik ve hediyelik eşya, çeyiz, el nakışı, makine nakışı üretimi yapan işletmelerde, atölyelerde, modaevlerinde çalışabildiği gibi kendi evlerinde üterim yapabiliyor. Her yaş grubundan katılım sağlanan kurslar bir hayli ilgi görüyor. Hanım Evleri’ndeki kurslara katılmak isteyenler bu merkezlere başvurabilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.