Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kurban Bayramı'nı Kenya'da geçiren işadamları döndü

Kurban Bayramı'nda Kenya‘ya giden Aksaray Girişimci İşadamları Derneği AGİAD üyesi 13 işadamı şehre döndü.İnsanı yardıma muhtaç kara kıtanın kalbi Kenya'da kurban ve çeşitli yardımları dağıtmak üzere bu ülkeye giden işadamları,...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 16:18
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 16:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kurban Bayramı'nı Kenya'da geçiren işadamları döndü
Kurban Bayramı'nda Kenya‘ya giden Aksaray Girişimci İşadamları Derneği AGİAD üyesi 13 işadamı şehre döndü.

İnsanı yardıma muhtaç kara kıtanın kalbi Kenya'da kurban ve çeşitli yardımları dağıtmak üzere bu ülkeye giden işadamları, ‘’Afrika doğal zenginlikleri ve kaynakları açısından yıllarca sömürülmüş. Ancak Türkiye'den gelen insanlara yaklaşımları ve sıcaklıkları çok farklı oldu. Gıda ve sağlık olmak üzere insanların ciddi yardıma ihtiyaçları var. Bizde Aksaray kafilesi olarak orada olup bu insanların durumlarını gördükten sonra tüm insanların paylaşma ve kardeşlik duygularını pekiştirmek için mutlaka buraları görmesi gerektiğini düşündük.‘’ dediler.

Nüfusun üçte biri Müslüman olan ülkede özellikle Müslümanların yoksullaştırıldığını ifade eden işadamları, Aksaray'dan gönderilen kurbanların isimleri okunup vekaletleri verildikten sonra kesim yapıldığı andan itibaren büyük bir kalabalığa kurban paylarının dağıtıldığını, insanların yüzlerindeki gülümsemenin de fedakar Aksaray halkına bizzat teşekkür olduğunu sözlerine eklediler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.