Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kur’an kursları yarışmasında dereceye giren öğrenciler belirlendi

Boğazlıyan Müftülüğü'nce 2014 yılı yaz Kur'an kursları arasında düzenlenen yarışmada dereceye girenler açıklandı.Boğazlıyan Müftüsü Mehmet Güler, yaz Kur'an kurslarına katılımın her geçen yıl arttığını söyledi. Bu kapsamda,...

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2014 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2014 18:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kur’an kursları yarışmasında dereceye giren öğrenciler belirlendi
Boğazlıyan Müftülüğü'nce 2014 yılı yaz Kur'an kursları arasında düzenlenen yarışmada dereceye girenler açıklandı.

Boğazlıyan Müftüsü Mehmet Güler, yaz Kur'an kurslarına katılımın her geçen yıl arttığını söyledi. Bu kapsamda, İlçe Müftülüğü'nce yaz Kur'an kurslarına katılan öğrenciler arası ödüllü yarışma düzenlendiğini belirten Güler, "Yarışmaya 37 Kur'an kursu ve camilerden 89 öğrenci katıldı. Öğrencilere test usulü 25 itikat, 30 siyer, 30 ibadet ve 15 ahlak sorusu olmak üzere 100 soru yöneltildi. Yarışmada; Ovakent Kasabası Yavuz Sultan Selim Camii öğrencisi Furkan Habil Şahin 95 puanla birinci, Toki Camii öğrencisi Mustafa Aksu 88 puanla ikinci, Ovakent Kasabası Lale Camii öğrencisi Semanur Yüksel ise üçüncü oldu." dedi.

Güler, yarışmada birinci olan öğrencinin umre ziyareti, ikinci olan öğrencinin laptop bilgisayar ve üçüncü olan öğrencinin ise tablet bilgisayar ile ödüllendirileceğini ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.