Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kumluca MYO inşaatı hayırseverleri ağırladı

Antalya'nın Kumluca ilçesine yapılan Meslek Yüksek Okulu (MYO) inşaatında ilçe protokolü ve okulun yapımına katkı sağlayan hayırseverler incelemelerde bulundu. Kaymakam Canan Hançer Baştürk, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Emniyet...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 14:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kumluca MYO inşaatı hayırseverleri ağırladı
Antalya'nın Kumluca ilçesine yapılan Meslek Yüksek Okulu (MYO) inşaatında ilçe protokolü ve okulun yapımına katkı sağlayan hayırseverler incelemelerde bulundu. Kaymakam Canan Hançer Baştürk, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Emniyet Müdürü Nail Çetinkaya, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Başdaş, Milli Eğitim Müdürü Osman Şahin, MYO Müdürü Prof. Dr. Sahriye Sönmez, hayırseverler ve okul yaptırma komitesi üyeleri inşaat sürecini konuştu.

Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, toplantıyı düzenleme amaçlarının; inşaatta ilk temelin atıldığını günden bugüne gelinen aşamayla ilgili, hem protokol üyelerini hem de maddi manevi katkıda bulunan hayırseverleri bilgilendirmek olduğunu söyledi. İnşaatın temelinin 26 Ocak 2010 tarihinde atıldığını belirten Çetinkaya, Kumluca insanın büyük fedakarlığı sayesinde okul binasının şuan ki aşamaya getirildiğini ifade etti.
Kaymakam Canan Hançer Baştürk de, Kumluca'ye MYO kazandırmak verilen gayretlerin çok değerli olduğunu söyledi. Kumlucalıların yaptığı fedakarlıklardan da övgüyle söz edne Baştürk, "Kumluca’da birlikte yapma birlikte başarma kültürü var. Bunu yaşatarak yüksekokul inşaatında bundan sonra yapılması gerekenleri ve ilçede diğer hizmetleri de birlikte yaparız diye düşünüyorum. Başta bu projeye girişimlerinden dolayı Belediye Başkanımız Hüsamettin Çetinkaya olmak üzere katkıda bulunan tüm hayırseverlerimizi ve iş adamlarımızı bu güzel hareketlerinden dolayı tebrik ediyorum.” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.