Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Küçük Hazal gözyaşları arasında toprağa verildi

Balıkesir'in Erdek ilçesinde iğde toplamak için çıktığı duvarın yıkılması sonucu hayatını kaybeden küçük kız çocuğu toprağa verildi. Balıkesir'in Erdek ilçesinde Hazal Kalburcu(8) iğde toplamak için Atatürk Mahallesi Mustafa Çavuş...

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2014 18:59
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2014 18:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Küçük Hazal gözyaşları arasında toprağa verildi
Balıkesir'in Erdek ilçesinde iğde toplamak için çıktığı duvarın yıkılması sonucu hayatını kaybeden küçük kız çocuğu toprağa verildi.

Balıkesir'in Erdek ilçesinde Hazal Kalburcu(8) iğde toplamak için Atatürk Mahallesi Mustafa Çavuş Sokak'ta evlerinin yanındaki virane bir binanın duvarına çıkmak istedi. Ancak duvarın yıkılması sonucu Kalburcu molozların altında kalarak ağır yaralandı. Kaldırıldığı hastanede yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybeden küçük Hazal, Çarşı Camii'nde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası gözyaşları arasında Erdek Şehir Kabristanlığı'na defnedildi.

Kalburcu ailesinin tek çocuğu olan Hazal'ın cenazesine yakınları, Erdek Kaymakamı Mustafa Demirelli, Belediye Başkan Vekili Burhan Karışık, sınıf arkadaşları, öğretmenleri ve vatandaşlar katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.