Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KTO’da yeni üyelerle toplantı yapıldı

Kayseri Ticaret Odası (KTO) yeni üyelerine yönelik eğitim ve istişare toplantısı düzenledi. Başkan Hiçyılmaz, “Fransa’da, İngiltere’de ve Almanya’da bir oda üyelerine ne hizmet veriyorsa, biz de üyelerimize bundan daha iyi hizmet vermeye...

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2014 13:38
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2014 13:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
KTO’da yeni üyelerle toplantı yapıldı
Kayseri Ticaret Odası (KTO) yeni üyelerine yönelik eğitim ve istişare toplantısı düzenledi. Başkan Hiçyılmaz, “Fransa’da, İngiltere’de ve Almanya’da bir oda üyelerine ne hizmet veriyorsa, biz de üyelerimize bundan daha iyi hizmet vermeye gayret gösteriyoruz.” dedi.

VIP Salonda düzenlenen toplantıya, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Başkan Yardımcıları Ferhat Akmermer ve Celal Hasnalcaçı ile Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Payza başta olmak üzere yeni üyeler katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Başkan Hiçyılmaz, Kayseri Ticaret Odası’nın 16 bini aşkın üyesiyle şehrin en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek, “Her ay 200-250 civarında bir taleple üye sayımız artmaktadır. Yeni yapılanması ile üyelerine azami hizmeti sunmaya çalışan bir odayız.” şeklinde konuştu.

Başkan Hiçyılmaz’ın konuşmasının ardından, Yeminli Mali Müşavir-Bağımsız denetçi Ersin Özkan tarafında yeni üyelere vergi uygulamaları, SGK, İŞKUR ve Ticaret Sicili ile Torba Yasa’daki hükümlerle ilgili bilgi verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.