Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kozan’ın Galgamış köyünü 42 yıl sonra bir vekil adayı ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana milletvekili adayı Mustafa Kemal Özkan, seçim gezileri kapsamında gittiği Kozan’ın Galgamış köyünü ziyaret etti. Köy halkı 1973 yılından bu yana hiçbir milletvekili ve adayın Galgamış köyüne uğramadığını...

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2015 16:29
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2015 16:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kozan’ın Galgamış köyünü 42 yıl sonra bir vekil adayı ziyaret etti
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana milletvekili adayı Mustafa Kemal Özkan, seçim gezileri kapsamında gittiği Kozan’ın Galgamış köyünü ziyaret etti.

Köy halkı 1973 yılından bu yana hiçbir milletvekili ve adayın Galgamış köyüne uğramadığını belirterek, "42 yıl sonra bir milletvekili adayı köyümüze uğradı. Biz sanki bu ülkenin vatandaşı değiliz gibi davranılması yıllardır bizi üzen bir konuydu. İlk kez Cumhuriyet Halk Partisi’nden bir milletvekili adayı köyümüze uğradı, bizi hatırladı. Kendisine başarılar diliyoruz. Bizi unutmayanı, biz de unutmayız. Bizim köyümüze kadar gelerek bizi onurlandıran Mustafa Bey'e başarılar diliyoruz." dedi.

Mustafa Kemal Özkan ise Kozan’ın Tepecikören köyünden olduğunu açıklayarak, "Ben Kozan ve İmamoğlu hattında gitmedik yer bırakmayacağım diye söz vermiştim. Sürekli köylerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla hasret gideriyoruz. Galgamış köyü halkı bizi çok samimi şekilde karşıladı. 42 yıldan bu yana bir milletvekilinin ve adayının köye uğramadığını üzüntü ve şaşkınlıkla dinledim. Sözüm söz. Milletvekili olarak Meclis'e gittikten sonra ilk işim yine sizin yanınıza uğramak olacak. Cumhuriyet Halk Partisi’ne oylarınızla destek olmanızı bekliyorum." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.