Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kozan'da 8. sınıflara yaz okulu

Adana'nın Kozan ilçesinde İsmet İnönü Ortaokulu’nda devlet okullarında bir ilk olma özelliği taşıyan yaz okulu projesi 4 Ağustos’ta 8. sınıfa geçen 160 öğrencinin katılımıyla başladı. Sabahları Türkçe, Matematik, İngilizce,...

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2014 18:14
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2014 18:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kozan'da 8. sınıflara yaz okulu
Adana'nın Kozan ilçesinde İsmet İnönü Ortaokulu’nda devlet okullarında bir ilk olma özelliği taşıyan yaz okulu projesi 4 Ağustos’ta 8. sınıfa geçen 160 öğrencinin katılımıyla başladı.

Sabahları Türkçe, Matematik, İngilizce, Sosyal Bilgiler ve Fen ve Teknoloji derslerinden TEOG sınavına hazırlanan öğrenciler öğle yemeğinden sonra etkinliklere katılıyor. Öğrenci ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği yaz okulunda 9 öğretmen görev alıyor.

Öğrencilerin yaz tatili havasından uzaklaşmaması ve derslerde sıkılmaması amacıyla her gün öğleden sonra sosyal etkinlikler, sinema, havuz, gezi, kişisel gelişim, satranç, halı saha futbol turnuvası ve piknik gibi etkinlikler yapılıyor.

29 Ağustos’ta sona erecek yaz okuluna katılan öğrencilere 1. TEOG sınavının bütün konuları anlatılmış ve sınava hazır hale getirilmiş olacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.