Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kozan'da 29 Ekim öncesi satranç coşkusu

Cumhuriyetin 90. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Kozan’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası gerçekleşti. Kozan Koleji ev sahipliğinde gerçekleşen turnuvayı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Yıldırım Spor Kulübü birlikte...

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2013 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2013 11:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kozan'da 29 Ekim öncesi satranç coşkusu
Cumhuriyetin 90. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Kozan’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası gerçekleşti.
Kozan Koleji ev sahipliğinde gerçekleşen turnuvayı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Yıldırım Spor Kulübü birlikte organize etti. 27 Ekim 2013 tarihinde sona eren turnuvaya 107 lisanslı sporcu katıldı. Swiss-manager eşitlik bozma sistemi ile yönetilen turnuva; Küçükler, Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde 5 tur olarak gerçekleşti.

Türkiye Satranç Federasyonu Temsilcisi ve Kozan Yıldırım Spor Kulüp Başkanı Halil Akyürek ve başhakem yardımcısı Kürşat Arslan kontrolünde yapılan turnuvada sporcular kadar heyecanlı olan satranç antrenörleri, öğretmenler ve veliler turnuva boyunca okul bahçesinde sonucu bekleyerek alışılmışın dışında bir hafta sonu geçirdi.

Turnuva sonunda Küçüklerde 1. A. Haşim Keskin, 2. Bora Yıldırımer ve 3 A. Selim Korkut, Centilmen Sporcu ise Sena Bal olurken, Yıldızlarda 1. Ali Güldür, 2. Arif Temel, 3. Yıldırım Berke ve Centilmen Sporcu Hatice Ebrar Tutar oldu. Gençlerde ise 1. Atacan Şahin, 2. Emre Cantimur, 3. Abdurrahman Karakoç ve Centilmen Sporcu ise M. Buğra Altıntaş oldu.




En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.