Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Köylerde menfez çalışması için ihale yapıldı

Zonguldak'ın Ereğli Kaymakamlığı salonunda Bayat köyü menfez inşaatı ihalesi ile Işıklı, Ruşenler, Bakırlık köylerine ait 2 adet menfez için ihale yapıldı. İhale öncesinde konuşan Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, "Bayat Köyü Dingiller...

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2015 18:32
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2015 18:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Köylerde menfez çalışması için ihale yapıldı
Zonguldak'ın Ereğli Kaymakamlığı salonunda Bayat köyü menfez inşaatı ihalesi ile Işıklı, Ruşenler, Bakırlık köylerine ait 2 adet menfez için ihale yapıldı.

İhale öncesinde konuşan Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, "Bayat Köyü Dingiller Mahallesi aşağı bağlantı yoluna bir adet menfez yapılacak. Bu menfezi 10 metre uzunluğunda ve 4 metre uzunluğunda yapacağız. İkinci ihalemizde de Ruşenler ve Işıklı köylerinden geçen ve mağduriyetlerin yaşandığı Bakırlık Mahallesi’ne, köyün içinden geçen 2 tane köprü var, buraya menfezler yapacağız. İhalelere 2 firma katıldı. Hayırlı olsun." dedi.

Bayat köyü menfez inşaatı ihalesi ile Işıklı, Ruşenler, Bakırlık köyü 2 adet menfez yapımı işi için 2 firma ihaleye katıldı. Kaymakam İbrahim Çay, ihaleye katılan ve daha önce de bazı köylerde içme suyu depolarında tamir ve tadilat ihalesini kazanan firmaya, işin hızlı olması yönünde talimat verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.