Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KOTO ile Beyaz Diş işbirliği protokolü imzaladı

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) ile Özel Beyaz Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği arasında işbirliği protokolü imzalandı. Oda üyeleri, 1. dereceden yakınları, çalışanları ve oda personelinin, hastanenin her türlü imkanlarından yararlanmasını...

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2015 09:47
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2015 09:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) ile Özel Beyaz Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği arasında işbirliği protokolü imzalandı. Oda üyeleri, 1. dereceden yakınları, çalışanları ve oda personelinin, hastanenin her türlü imkanlarından yararlanmasını sağlayan protokolü KOTO Başkanı Murat Özdağ ile Özel Beyaz Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği sahibi Şenol Çiçek imzaladı.

Başkan Özdağ işbirliğinin oda üyelerine hayırlı olmasını dilerken, Şenol Çiçek ise polikliniğin imkanları hakkında kapsamlı bilgi verdi. Polikliniğin 2013 yılında kurulduğu bilgisini paylaşan Çiçek, “Kurumumuz, ağız ve diş sağlığı alanında geliştirilen son teknoloji cihazlarla hizmet vermektedir. 3 boyutlu yazıcılarla sunduğumuz protez hizmeti de buna örnektir. Protezde dijital çağa geçen Özel Beyaz Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, tek seansta yepyeni dişlere kavuşmayı vadediyor.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.