Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KOSGEB destekleri bilgilendirme toplantısı yapıldı

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB tarafından düzenlenen “KOSGEB Destekleri Bilgilendirme Toplantısı” yapıldı.Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıya NTSO Meclis Başkan Vekili Mehmet Varol, Zafer...

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2014 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2014 14:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
KOSGEB destekleri bilgilendirme toplantısı yapıldı
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB tarafından düzenlenen “KOSGEB Destekleri Bilgilendirme Toplantısı” yapıldı.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıya NTSO Meclis Başkan Vekili Mehmet Varol, Zafer İnanır, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Ali Öbekli, Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Güner, Meclis Üyeleri, NTSO Genel Sekreteri İ. Hakkı Aydoğan’ın yanısıra çok sayıda orta ve büyük ölçekli işletme sahipleri, sanayiciler ve işadamlarının ile yeni girişimciler katıldı.

Toplantının açış konuşmasını yapan NTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Ali Öbekli, hızla gelişen teknolojiye ayak uydurmak isteyen girişimcilerin en büyük destekçisi olan KOSGEB’in nimetlerinden Nevşehirli işadamı ve girişimcilerin arzu edilen düzeyde faydalanamadığını belirterek, “Bu konuda Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak girişimcilerimizin bilinçlendirilmesine yönelik eğitim faaliyetlerini sürdürüyoruz. Girişimcilerimizin bu desteklerden faydalanarak uzun soluklu işletmelerin marka haline dönüşmelerini istiyoruz.” dedi.

Daha sonra söz alan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Nevşehir Hizmet Merkezi Müdürü Necati Günaydın’da, KOSGEB Ölçekli işletmelerin Türkiye Ekonomisi’nin bel kemiği olduğuna dikkati çekerek, KOSGEB tarafından verilen, destek programları, Finansman destekler laboratuvar hizmetleri ve bilgilendirme yönlendirme hizmetleri hakkında bilgi verdi. Nevşehir’de İşbirliği –Güçbirliği, AR-GE ve inovasyon programlarına katılımın yetersiz olduğunu belirten Necati Aydın, “Bu tür destek programlarından Nevşehirli küçük ve orta ölçekli işletmelerimizin faydalanarak gelişmelerini istiyoruz” dedi.

Toplantı daha sonra katılımcıların destek programları konusunda sorularının yanıtlanması ile son buldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.