Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Korkuteli kitap şenliği başladı

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde Kaymakamlık, ilçe milli eğitim müdürlüğü ve Kaynak Kültür Yayınları gurubunun ortak düzenlendiği kitap şenliği başladı.Kitap Şenliği, Korkuteli Belediye Düğün Salonu'nda açıldı. Açılışı Korkuteli...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 16:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Korkuteli kitap şenliği başladı
Antalya’nın Korkuteli ilçesinde Kaymakamlık, ilçe milli eğitim müdürlüğü ve Kaynak Kültür Yayınları gurubunun ortak düzenlendiği kitap şenliği başladı.

Kitap Şenliği, Korkuteli Belediye Düğün Salonu'nda açıldı. Açılışı Korkuteli Kaymakamı Erkan Karahan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Toprak, Kaynak Kültür Yayınları Gurubu Temsilcisi Hakan Yüksel, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kitap şenliğinin açılışının ardından konuşan Kaymakam Erkan Karahan, kitap okumanın, kitabı sevdirmenin, kitapla okuyucuyu buluşturmanın ayrı bir güzellik olduğunu belirtti. Stantların gezilmesinden sonra katılımcılara şenlikle ilgili bilgi veren Kaynak Kültür Yayın Grubu Akdeniz Bölge Temsilcisi Hakan Yüksel de çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve kitapları kendi biriktirdikleri harçlıklarla almanın keyfini yaşatmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi. Yüksel, "İlkokul ve ortaokulda okuyan öğrencilere kumbara dağıttık. Kumbaralarında biriktirdikleri parayla kitap almanın ve tasarruf etmenin ne olduğunu öğrendiler. Şenlikte 700 çeşit kitap toplamda 15 bin kitap bulunmaktadır." dedi.

Öğrencilere ve yetişkinlere yönelik kitapların sergilendiği dört günlük fuara, Korkuteli’nde eğitim gören öğrenciler götürülüyor. Çok sayıda ilkokul ve ortaokul öğrencisi, binlerce kitap arasından beğendiklerini, daha önce kendilerine dağıtılan kumbaralarda biriktirdikleri parayla satın aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.