Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Korkut Ata Anadolu Lisesi'ne beyaz bayrak

Sağlık ve Milli Eğitim Bakanlıkları tarafından düzenlenen Temiz Okul, Sağlıklı Okul Projesi kapsamında Bayburt Milli Eğitim ve Halk Sağlığı Müdürlükleri il genelindeki okullarda denetleme yaptı. Temizlik, hijyen konularında sınıf, tuvalet...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Korkut Ata Anadolu Lisesi'ne beyaz bayrak
Sağlık ve Milli Eğitim Bakanlıkları tarafından düzenlenen Temiz Okul, Sağlıklı Okul Projesi kapsamında Bayburt Milli Eğitim ve Halk Sağlığı Müdürlükleri il genelindeki okullarda denetleme yaptı. Temizlik, hijyen konularında sınıf, tuvalet ve okulun tümü ele alınarak yapılan kontrollerde Bayburt Korkut Ata Anadolu Lisesi beyaz bayrak almaya hak kazandı.

Bayburt Korkut Ata Anadolu Lisesi'nde düzenlenen programa Vali Yardımcısı Abdülhamit Karaca, Sağlık Müdürü Dr. Zülkarni Özbek, Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mehmet Akif Durulmuş katıldı. Okul Müdürü Lütfü Çikot, Vali Yardımcısı Abdülhamit Karacan'ın elinden şilti aldıktan sonra, “Bayburt Lisesi olarak temizlik ve hijyen noktasında aldığımız bu şilt bizi çok mutlu etmiştir.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.