Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Konyaaltı sahilini yabancı öğrenciler temizledi

Antalya'nın Konyaaltı sahillerini farklı ülkelerden gelen öğrenciler temizledi. Sahillerin temiz kullanılmasına dikkat çekmek için yapılan etkinliğe katılan öğrenciler, çok temiz bir plajla karşılaştıklarını, amaçlarının sahili kullanan...

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2014 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2014 15:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Konyaaltı sahilini yabancı öğrenciler temizledi
Antalya'nın Konyaaltı sahillerini farklı ülkelerden gelen öğrenciler temizledi. Sahillerin temiz kullanılmasına dikkat çekmek için yapılan etkinliğe katılan öğrenciler, çok temiz bir plajla karşılaştıklarını, amaçlarının sahili kullanan kişilerde duyarlılık oluşturmak olduğunu söyledi.

Akdeniz Üniversitesi ve Gençlik Servisleri Merkezi’nin Antalya’da düzenlediği Uluslararası Gönüllü Gençlik Kampı’na katılan yerli ve yabancı öğrenciler sosyal sorumluluk projesi kapsamında Konyaaltı sahilini temizledi. Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle gerçekleştirilen temizliğe Türkiye, Japonya, Fransa, İspanya, Almaya, Sırbistan, Vietnam ve Kore’den 21 üniversite öğrencisi katıldı.

Çevre temizliği bilincinin oluşturulması ve sağlıklı çevrenin öneminin vurgulanması amacıyla ellerine çöp torbalarını alan öğrenciler, amaçlarının plajların kullanımına dikkat çekmek olduğunu söyledi. Konyaaltı’nda tüm hizmetlerin ücretsiz olmasının kendilerini şaşırttığını ifade eden öğrenciler, çok temiz bir plajla karşılaştıklarını dile getirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.