Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Konut kurasında isimleri çıkanlar örnek dairelere akın etti

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin ev sahibi olması için yapılacak Mavikent’te bin konutun kura çekilişinin ardından ismi çıkan aileler örnek dairelere akın etti.Kurada ismi çıkarak hak sahibi olan ve Şahinbey...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2013 11:57
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2013 11:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Konut kurasında isimleri çıkanlar örnek dairelere akın etti
Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin ev sahibi olması için yapılacak Mavikent’te bin konutun kura çekilişinin ardından ismi çıkan aileler örnek dairelere akın etti.

Kurada ismi çıkarak hak sahibi olan ve Şahinbey Belediyesi tarafından otobüslerle Mavikent Konutları’nda hazırlanan örnek daireleri görmeleri için götürülen ailelerin mutlulukları gözlerinden okundu. Bazı aileler sevinçlerini çocuklarına sarılarak gösterirken, bazı aileler ise dairelerde fotoğraf çektirdi. Kura ile hak sahibi olan ve duygularını dile getiren vatandaşlar, “Hayal bile edemeyeceğimiz bir eve sahip olduk. Çok mutluyuz. Hayatımız boyunca böyle bir heyecanı ilk defa yaşadık. Yıllardır kiralarda sürünüyorduk. Şimdi kira öder gibi ev sahibi olacağız. Bizlere bu imkanı sunan ve ev sahibi olmamıza vesile olan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Vatani görevini yaparken geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Jandarma Er Ercan Özkan’ın kardeşi Gülcan Albay da kurada ev çıkanlar arasında yer aldı. Örnek daireyi ailesiyle birlikte gezen Albay, “Acı ve sevinci bir arada yaşıyoruz. Bir ay önce kardeşim şehit düşmüştü. Onun acısının üzerine bu mutluluğu ifade edemiyorum. Allah Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’ndan razı olsun, sayesinde bizler de ev sahibi olduk.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.