Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Komutanlardan Kaymakam Erkan’a ve Başkan Aksoy’a ziyaret

Bitlis’in Tatvan ilçesinde bulunan 10. Komando Tugay Komutanlığı görevinden Amasya Tugay Komutanlığına atanan Tuğgeneral Mustafa Yılmaz, yerine yeni atanan Tuğgeneral Arif Settar Afşar ile birlikte Tatvan Kaymakamı Murat Erkan ve Tatvan Belediye...

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2015 09:40
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2015 09:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Komutanlardan Kaymakam Erkan’a ve Başkan Aksoy’a ziyaret
Bitlis’in Tatvan ilçesinde bulunan 10. Komando Tugay Komutanlığı görevinden Amasya Tugay Komutanlığına atanan Tuğgeneral Mustafa Yılmaz, yerine yeni atanan Tuğgeneral Arif Settar Afşar ile birlikte Tatvan Kaymakamı Murat Erkan ve Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy’u ziyaret etti.

Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarette Amasya Tugay Komutanlığına atanan Tuğgeneral Mustafa Yılmaz, Kaymakam Murat Erkan’la vedalaşırken, yeni atanan Tuğgeneral Arif Settar Afşar ise kendisine eşlik etti. Tuğgeneraller Yılmaz ve Afşar ile bir süre sohbet eden Kaymakam Erkan, Amasya Tugay Komutanlığına atanan Tuğgeneral Mustafa Yılmaz ve ilçeye yeni atanan Tuğgeneral Arif Settar Afşar’a yeni görevlerinde başarı dileğinde bulundu.

Daha sonra Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy’u ziyaret eden Tuğgeneral Mustafa Yılmaz, Başkan Aksoy’la vedalaşırken, yeni atanan Tuğgeneral Arif Settar Afşar ise Başkan Aksoy’la tanıştı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Aksoy, Tuğgeneraller Yılmaz ve Afşar’a yeni görevlerinde başarılar diledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.