Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kocasinan ilçesine organik semt pazarı kuruluyor

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, sağlıklı ürünlerin üretilmesini ve tüketilmesini teşvik etmek için organik ürün pazarı kuracaklarını söyledi.Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, doğal ve organik ürünlerin vatandaşlara...

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2015 15:53
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2015 15:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocasinan ilçesine organik semt pazarı kuruluyor
Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, sağlıklı ürünlerin üretilmesini ve tüketilmesini teşvik etmek için organik ürün pazarı kuracaklarını söyledi.

Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, doğal ve organik ürünlerin vatandaşlara sunulabilmesi için üretici ve tüketiciyi buluşturan organik ürün pazarını bu yıl da açacaklarını belirterek, "2 Ağustos 2015 Pazar günü saat 11.00'de yine Erciyesevler Pazar Yeri'nde Organik Ürün Pazarı'nı açacağız. İsteyenler yetiştirdikleri organik ürünleri, organik niteliklerini İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne denetlettirmek şartıyla burada satabilir" dedi.

Sağlıklı bir geleceğin ancak sağlıklı yetişen nesillerle gelebileceğini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, "Belediye olarak elbette vatandaşlarımızın sağlıklı ürünler tüketmesini, çiftçimizin, üreticimizin ve esnafımızın da sağlıklı bu ürünlerini satmasını istiyoruz. Bütün bu organik girişimleri kolaylaştırmak, önünü açmak, halkımıza sıhhatli ürünler ulaştırmak ve üreticimize de bunun için mekan oluşturmak bizim görevimizdir. 2 Ağustos 2015 Pazar günü saat 11'de Erciyesevler Semt Pazarı'nda açılacak Organik Pazar'a bütün hemşehrilerimizi davet ediyorum" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.