Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KKTC'den Osmaniyeli şehit eşlerine madalya

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi üyesi dört şehit eşine madalya takdim etti.KKTC Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği...

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2014 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2014 13:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
KKTC'den Osmaniyeli şehit eşlerine madalya
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi üyesi dört şehit eşine madalya takdim etti.

KKTC Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği Genel Başkanı Ertan Ersan ve Adana Şube Başkanı Melahat Ongun'u Osmaniye'de görmekten mutlu olduklarını belirten Osmaniye Şube Başkanı Durmuş Öksüz, "Bugün aynı zamanda bizim derneğimizin kuruluş yıl dönümü. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz." dedi. Üyeleri için gece gündüz demeden çalışan kardeş dernek Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi'nde olmaktan memnun olduklarını belirten Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği Genel Başkanı Ertan Aslan, "7 binden fazla üyemiz vardır. Gösterilen büyük ilgiden dolayı Durmuş başkana ve üyelerine teşekkür ederim. KKTC’den sizlere Sayın Cumhurbaşkanımız Dr. Derviş Eroğlu ve tüm şehit ailelerinden selamlar getirdim." şeklinde konuştu.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi yönetim kurulunun belirlediği 4 şehit eşine Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği Başkanı Ertan Arslan tarafından Kıbrıs Derneği’nin hazırlattığı özel madalyalar verildi. Arslan, Şehit Savaş Çiftçi'nin eşi Tuğba Çiftçi, Şehit Serkan Başdere’nin eşi Dilek Başdere, Şehit Yasin Ak’ın eşi Hülya Ak ve Şehit Emrah Yarpuz’un eşi Hatice Yarpuz’a madalyaları takdim edildi. Madalya töreninden sonra misafir dernek temsilcileri, Osmaniye Belediyesi Kent Müzesi’ni gezdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.