Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kırşehir daha temiz su kullanacak

Kırşehir Belediyesi tarafından Dünya Bankası finansmanı ile yapılan Kırşehir Su Temini Sistemi’nin Rehabilitasyonu ve Scada Kurulumu Projesi çalışmaları Hızırağa Caddesi’nde devam ediyor.'Bu proje ile Kırşehir artık daha temiz sulara...

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2014 14:12
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2014 14:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kırşehir daha temiz su kullanacak
Kırşehir Belediyesi tarafından Dünya Bankası finansmanı ile yapılan Kırşehir Su Temini Sistemi’nin Rehabilitasyonu ve Scada Kurulumu Projesi çalışmaları Hızırağa Caddesi’nde devam ediyor.

'Bu proje ile Kırşehir artık daha temiz sulara sahip olacak' diyen Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Proje kapsamında ilk aşamada Bağbaşı Mahallesi TOKİ konutlarının yanına 2 adet, Kervansaray Mahallesi’ne 1 adet su deposu yapımı çalışmalarımıza başladık. Çalışmalarımız şimdi Kuşdili Mahallesi Hızırağa Caddesi’nde içme suyu asbest borularının iptali, poliüretan boruların döşenmesi olarak devam ediyor. Bu çalışma sayesinde Kırşehir bu sıkıntıdan da kurtulmuş olacak. Proje kapsamında 3 adet yeni su deposu inşa edilecek. Bir terfi istasyonu ve 3,5 kilometre terfi hattı da ilave olarak yapılacak. 9 adet olan mevcut su depolarımızı modernize edip rehabilite edeceğiz. Bütün şehir şebekemiz scada sistemi sayesinde tek bir noktadan kontrol edilmiş olacak.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.